SPA

VÄLKOMNA TILL VÅR SPA-OCH RELAXAVDELNING

Stig in i en värld av ren avslappning hos oss. Vår spa-avdelning är en plats där du kan njuta av lugn och ro, långt bort från vardagens stress och bekymmer.

Med en spektakulär utsikt över det vidsträckta havet erbjuder vi en oas av välbefinnande där varje detalj är utformad för att främja ditt inre lugn.  Boka din vistelse på vårt spa hotell i Båstad idag!

 

VAD HAR VÅRT SPA ATT ERBJUDA

Spat har tre olika jacuzzis som ligger på vår lilla innergård. Du kan också njuta av vår bastu, som inte bara erbjuder värme och avkoppling utan även en fantastisk utsikt över havet.  I bastun finns dessutom två motionscyklar och en crosstrainer för den som vill kombinera avkoppling med lite lätt träning. För den som söker en mer uppfriskande upplevelse, har vi en kall badtunna som ger en perfekt kontrast till de varma baden. När du vill koppla av mellan behandlingarna kan du slå dig ner i våra bekväma vilstolar och  ta in den vackra omgivningen.

 

FRI TILLGÅNG TILL SPAT

Du får fri tillgång till vår spa-avdelning med traditionell bastu, jacuzzis och kall badtunna under din vistelse hos oss på vårt spa hotell i Båstad. Våra faciliteter är öppna från incheckning till kl. 23.00 och på morgonen från kl. 08.00 till utcheckning, vilket ger dig gott om tid att njuta av allt vi har att erbjuda.

TILLGÄNGLIGHET

Det finns ingen möjlighet att boka badtunnorna i förväg. Men oroa er inte, under tiden ert sällskap väntar på att en badtunna ska bli ledig, är ni välkomna att slå er ner och koppla av i relaxen. Här kan ni njuta av en lugn atmosfär, kanske med en förfriskning eller ett litet tilltugg, medan ni väntar på er tur.

 

BARN OCH FAMILJER

Barn är välkomna att bada i våra spabad i sällskap med en vuxen. Vi vill att hela familjen ska kunna njuta av vår avkopplande miljö. Under skollovsperioder är det dock bra att ha i åtanke att vårt spa kan vara besökt av fler barn än vanligt, vilket kan påverka atmosfären något. Om du söker en extra lugn och tyst upplevelse, kan det vara en bra idé att planera ditt besök utanför dessa perioder. Vi strävar efter att alla våra gäster ska få en så behaglig och avslappnande vistelse som möjligt.

 

Vi välkomnar dig till vårt spa hotell i Båstad, där ditt välbefinnande är i fokus! Släpp vardagens stress och unna dig själv en stund av välmående.

Vi välkomnar dig till vårt spa hotell i Båstad, där ditt välbefinnande är i fokus! Släpp vardagens stress och unna dig själv en stund av välmående.

FAQ – Vanliga frågor och svar

Vilka faciliteter finns tillgängliga på spa-avdelningen?

Vårt spa hotell i Båstad erbjuder en traditionell bastu med motionscyklar och en crosstrainer, tre jacuzzis på innergården, en kall badtunna, och bekväma vilstolar för avkoppling.

Är spa-avdelningen tillgänglig för alla hotellgäster?

Ja, alla våra hotellgäster har fri tillgång till spa-avdelningen under vistelsen.

Kan man boka badtunnor i förväg?

Nej, det går inte att boka badtunnorna i förväg. Men under tiden ni väntar har vi vilstolar ni kan koppla av i sålänge.

Får barn använda spa faciliteterna?

Ja, barn är välkomna att använda våra spabad tillsammans med en vuxen. Besök Hovs Hallar spa hotell vid Båstad idag och ta med dig hela familjen.

Vilka öppettider har spa-avdelningen?

Spa-avdelningen är öppen från kl 08.00 på morgonen till kl 23.00 på kvällen. 

Finns det några träningsmöjligheter?

Ja, i vår bastu finns två motionscyklar och en crosstrainer för den som vill kombinera avkoppling med lätt träning.

Är spa-avdelningen tillgänglig året runt?

Ja, vår spa-avdelning är öppen året runt och erbjuder en avkopplande miljö. Så oavsett säsong är du välkommen att besöka vårt spa hotell i Båstad.