Konferens på Hovs Hallar

I Båstad mot Bjärehalvöns yttersta spets där det dramatiska landskapet sänker sig mot havet ligger Hotell & Restaurang Hovs Hallar.

Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hotell & Restaurang Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående.

Våra lokaler är anpassade för upp till 120 personer och lokalerna är utrustade med gratis wifi, whiteboard, blädderblock, projektor. Totalt har vi fem konferenslokaler i olika storlekar. Samtliga ligger i huvudbyggnaden.

Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur och stora möjligheter till aktiviteter som sammanför gruppen och ger ett minne för livet. Hos oss kan du anordna företagets konferens, kick-off, teambuildning eller dylikt.

Vi önskar dig och ditt företag hjärtligt välkommen till Båstad och Hotell & Restaurang Hovs Hallar!

 

”Vi är handplockade medlemmar i Skånska Möten som representerar utvalda mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se

Boka

Kontakta och rådfråga vår bokning för inspiration och mer information

Välkomna att höra av er till oss på:
info@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Våra lokaler…

Segeltorpsterrassen

Segeltorpsterrassen passar perfekt till den lite större gruppen. Konferenslokalen har en underbar utsikt samt två terrasser. Med plats för upp till 100 personer i skolsittning och 120 personer i biosittning får du en konferens utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.

Terrassen

Lokalen är, med sina 53 kvm stora utrymme, en härlig och ljus konferenslokal som passar perfekt till ett bra möte.
Konferenslokalen har en underbar utsikt med terrass. Med plats för upp till 32 personer i skolsittning och 50 personer i biosittning får du en konferens utöver det vanliga. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.

Segeltorp

I Segeltorp har vi plats för upp till 32 personer i skolsittning samt 50 personer i biosittning.
Lokalen erbjuder en ljus och lugn miljö för det framgångsrika mötet. 
Vi möblerar efter din önskan och behov.

Kampehöj

Kampehöj (90 kvm) är ett personligt konferensrum med snedtak och en vidunderlig havsutsikt. Kampehöj erbjuder plats för upp till 34 personer i skolsittning och upp till 70 personer i biostittning.

Långa klippan

Långa klippan (66 kvm) är ett personligt och ljust konferensrum beläget i huvudbyggnadens bottenplan med ett panoramafönster som går att öppna med egen terrass utanför. Med plats för upp till 34 personer i skolsittning och upp till 70 personer i biosittning får du en lugn och behaglig konferensmiljö. Vi möblerar efter din önskan och behov för att få den bästa harmonin i rummet.

Konferens, kick-off & teambuildning

Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hotell & Restaurang Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående.