Bröllop & fest

Bröllop, fest eller bemärkelsedag

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop och fester utifrån era egna behov och önskemål. Från den första anblicken av horisonten tills ni lägger er till havets sus på kvällen, blir ert bröllop, fest eller bemärkelsedag ett minne för livet.

Bröllopskoordinator

Välkomna att höra av er till oss på:
brollop@hovshallar.com
0431- 44 83 70

Vi på Hovs Hallar har för år 2022 och framåt bestämt oss för att endast ta emot Bröllop för max 65 gäster.
Är ni fler än 65 gäster abonneras hela hotellet.
Vår lokal Segeltorpsterrassen med fantastisk utsikt är en perfekt lokal till en minnesvärd dag.

Naturen och utsikten bjuder vi på!

Hovs Hallar har lockat med sin storslagna natur, med mäktiga klippformationer och en obruten horisont i hundratals år. Klipporna har gestaltats av kända filmskapare som Ingmar Bergman och tusentals konstnärer och fotografer följandes hans spår. Från utsikten av vår restaurang är det inte ovanligt att se hela bröllopssällskap på språng genom vidderna för att hitta sin plats i naturen.

På Restaurang och Hotell Hovs Hallar har vi lång erfarenhet av att skräddarsy bröllop utifrån era egna behov och önskemål. Vi tar hand om allt ifrån er intima sittning för två i naturen till bröllopet med vänner och familj som alla har en chans att bo över och avrunda festligheterna med en paus i vardagen.

Den fantastiska miljön med storslagen utsikt får ni på köpet utöver detta lovar vi er en personlig känsla med god mat och trevlig service. Vi hjälper er gärna med professionella kontakter för allt vad festen kräver; bröllopskoordinator, bröllopsfotograf, livemusik, DJ, transporter, blomsterarrangemang med mera.

Fyrverkerier samt konfetti är ej tillåtet.
Bilder: Aase Pouline – Bröllopsfotograf i Skåne

Offertförfrågan

Oavsett tillställning så är du varmt välkommen till oss för ett utförligt förlag och offert.

Bröllopsmeny

Vi hjälper er med menyförslag till både bröllop och fest, skicka ett e-post till brollop@hovshallar.com eller ring oss på 0431- 44 83 70 för menyförslag.

Åk med stil

Varför inte passa på att åka i en Rolls Royce, Silver Cloud från 1961 på er bröllopsdag. Vi samarbetar med företaget CAB-resor  – kontakta oss eller företaget direkt för offert.