Golfpaket

 

Upplev golfens sköna värld i natursköna miljöer med vårt exklusiva Golfpaket i Skåne på Hovs Hallar, beläget på Bjärehalvön utanför Båstad. Här kombineras förstklassig golf med avkoppling, gastronomiska upplevelser och bekvämt boende. Oavsett om du är en hängiven golfare eller en entusiast som vill njuta av en golfrunda i storslagen natur, är vårt Golfpaket skräddarsytt för dig.

Golf i världsklass på Bjärehalvön

Bjärehalvön är känd för sina klassiska golfbanor och erbjuder enastående vyer över både land och hav. Med vårt Golfpaket i Båstad får du spela på vackra Torekovs Golfklubb, där en runda golf kombineras med havets närhet och det unika kustlandskapet. Här kan du njuta av en uppfriskande dag på golfbanan och känna dig ett med naturen.

Om du föredrar andra golfbanor, som exempelvis Båstad Golfklubb, kan vi ordna det mot ett pristillägg. Vi gör vårt bästa för att anpassa upplevelsen efter dina önskemål, och vi hjälper dig med bokning av starttider och banor.

Avkoppling efter golfrundan

Efter en givande dag på golfbanan är det dags att slappna av och njuta av lite välförtjänt avkoppling. Du får tillgång till våra varma badtunnor under bar himmel och vår bastu, där du kan återhämta dig inför nästa dag. Luta dig tillbaka, känn lugnet och låt spänningarna från golfrundan släppa.

Kulinariska upplevelser

I vårt Golfpaket i Skåne ingår även en utsökt trerätters middag på kvällen med fokus på lokala och närproducerade råvaror. Varje måltid är en gastronomisk upplevelse, anpassad efter säsongens bästa smaker. Under sommarmånaderna (3 juli till 7 augusti) bjuder vi på en grillbuffé varje onsdag, och under andra helgen i november ingår vår traditionella gåsamiddag i paketet. Oavsett vilken tid på året du besöker oss, kan du räkna med en minnesvärd matupplevelse.

På morgonen väntar en härlig frukostbuffé, perfekt för att ladda upp inför dagens äventyr på golfbanan.

Flexibel golfupplevelse

För att säkerställa att din golfupplevelse blir så smidig som möjligt, behöver vi ditt golf-ID samt information om vilken bana och starttid du önskar. Observera att priset för greenfee gäller för ankomstdagen. Om du vill spela på avresedagen tillkommer ett pristillägg.

Boka ditt Golfpaket i Skåne idag

Få ut det mesta av din golfrunda genom att kombinera den med lyxigt boende, god mat och avkoppling i en fantastisk miljö. Vårt Golfpaket i Skåne är det perfekta valet för dig som vill uppleva golf i världsklass samtidigt som du njuter av allt vad Hovs Hallar har att erbjuda.

Bokningen är definitiv när starttiderna är bekräftade av oss. 

Extrasäng är ej möjligt med detta paket.

Innehåll i Golfpaketet

Vårt Golfpaket i Båstad erbjuder allt du behöver för en komplett golf- och avkopplingsupplevelse:

  • Greenfee – En greenfee på Torekovs Golfklubb på ankomstdagen.
  • Trerättersmiddag – En gastronomisk upplevelse med lokala råvaror.
  • Övernattning i dubbelrum – Bekväma rum med havsutsikt eller rum mot land.
  • Frukostbuffé – Njut av en riklig frukost varje morgon.
  • Tillgång till spa-bad och bastu – Slappna av i våra badtunnor och bastu efter golfrundan.

Boka ditt Golfpaket i Skåne på Hovs Hallar idag och låt oss ta hand om alla detaljer för en minnesvärd golfupplevelse! Välkommen! Boka här!