Weekendpaket

 

Vill du unna dig en avkopplande och minnesvärd helg i en av Sveriges vackraste delar? Välkommen till att ta del av vårt exklusiva weekendpaket i Skåne, på Hovs Hallar beläget på Bjärehalvöns natursköna kust. Här får du njuta av rofylld miljö, god mat och möjlighet till uppfriskande aktiviteter – perfekt för den som vill fly vardagen och bara vara. Vårt weekendpaket i Båstad ger dig en unik chans att uppleva den fantastiska naturen i kombination med lyx och komfort.

En naturnära weekend i Skåne

Båstad och dess omgivningar erbjuder enastående upplevelser för naturälskare. I vårt weekendpaket får du bland annat möjlighet att upptäcka det spektakulära naturreservatet Hovs Hallar, känt för sina dramatiska röda klippor och det ständigt närvarande havet. Här kan du ta en skön promenad längs kusten och uppleva den friska havsluften medan du beundrar den storslagna utsikten. Vill du förlänga utflykten? Då kan du fortsätta på en två timmars promenad till den charmiga fiskebyn Torekov, där idylliska små gator och havet möts i perfekt harmoni.

Avkoppling och välbefinnande

Efter en dag av utomhusaktiviteter kan du återvända till hotellet för att koppla av på riktigt. I vårt weekendpaket ingår tillgång till vårt spa med bastu och varma jacuzzibad – en perfekt avslutning på en händelserik dag. Varva ner med en stund i bastun eller sjunk ner i de varma baden och låt kroppen återhämta sig efter dagens äventyr. Vi vill ge dig en känsla av total avslappning och lugn under din vistelse.

Familjevänligt weekendpaket

Vårt weekendpaket är även anpassat för dig som vill ta med familjen. När du bokar rum för barn, tillhandahåller vi extrasängar för dem, och frukost ingår alltid. Observera dock att barnens måltider och drycker tillkommer beroende på ålder, och att badrock och tofflor endast erbjuds till vuxna gäster. Våra rum rymmer två extrasängar för barn, men det kan bli lite trångt så ni har det i åtanke.

Ankomst och avresa

Vår standardbokning gäller ankomst på fredag och avresa på söndag, vilket ger dig en komplett helg med maximal avkoppling och tid att njuta av allt som vår vackra region har att erbjuda.

Upptäck Skåne med en weekend i Båstad

Med vårt weekendpaket i Skåne kan du njuta av både natur och lyx på ett och samma ställe. Oavsett om du söker äventyr i naturen eller vill koppla av med god mat och spa, har vi något för dig. Ta chansen att utforska Båstad och omgivningarna medan du bor bekvämt och blir väl omhändertagen hos oss.

Paketets innehåll

För att göra din helg så njutbar som möjligt har vi samlat det bästa i vårt weekendpaket. Här är allt du får när du bokar en helg hos oss:

  • Tvårättersmiddag på ankomstdagen (förrätt och varmrätt)

  • Trerättersmiddag på lördagen, där vår kock bjuder på lokala råvaror och smakupplevelser

  • Två nätters övernattning i bekväma och fräscha rum

  • Frukostbuffé båda dagarna, där du kan starta dagen med allt från färska frallor till härliga varmrätter

  • Tillgång till vårt spabad och bastu

  • Badrock och tofflor till varje vuxen, för att du ska känna dig extra ompysslad under hela vistelsen

  • Fri entré till vårt gym, så att du kan hålla igång även under din avkopplande helg.

 

Boka ditt weekendpaket i Båstad idag och ge dig själv en helg fylld med minnen och välbefinnande! Boka här!