Traditionell skånsk gåsamiddag

Välkommen till en oförglömlig Gåsamiddag på Hovs Hallar

Hösten är här, och med den kommer en tradition som vi på Hovs Hallar är stolta över att föra vidare – den klassiska gåsamiddagen. Välkommen att följa med oss på en kulinarisk resa där smaker och gemenskap står i centrum.

Priset för kvällens gåsamiddag är endast 625 kr per person. Men det blir ännu bättre! Du kan också boka vårt helgpaket som inkluderar övernattning på vårt bekväma hotell och avnjuta en utsökt gåsamiddag för två. En perfekt möjlighet att göra din vistelse hos oss ännu mer minnesvärd.

Sätt guldkant på hösten med en gåsamiddag hos oss. Passa på och boka din plats redan idag och se fram emot en kväll fylld av god traditionell skånsk trerätters. Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll full av smaker och gammal svensk tradition.

Gåsamiddag ingår när du bokar vårt Vandringspaket eller Helgpaket med ankomst 10 – 11 november.

Bordsbokning från kl. 18.00

Meny:

Förrätt:

  • Svartsoppa: En mustig och fyllig traditionell svartsoppa.
  • Svampsoppa: En krämig svampsoppa som smälter i munnen.


Varmrätt:

  • Gås med klassiska tillbehör: Vår kock har förberett en saftig och smakfull gås, perfekt tillagad och serverad med klassiska tillbehör.


Dessert:

  • Äppelpaj med vaniljsås: En äppelpaj som strålar av hemtrevlig värme, toppad med len vaniljsås som hör till den skånska traditionen.

 

För bokning av våra paket: Helgpaket med gåsamiddag

Datum

10 - 11 nov 2023

Tid

18:00

Kostnad

625.00SEK

Platser

Hotell & Restaurang Hovs Hallar
Båstad